Recenze

Souhrn recenzí produktu Činky:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Jednoruční nakládací činkový set inSPORTline DBS2181 2 x 3-10 kg

Za tuto cenu (669kč) rozhodně doporučuji ;))))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.08.2012)

Poměr cena - kvalita naprostá bomba (669kč) Dobrý úchop Doporučuji i pro každého začínajícího

Po vybalení z krabice byli všechny kotouče omatlané čím si z čínských továren, lino kde jsem to vybaloval ještě po týdnu klouže jako led


Recenze Chromová činka inSPORTline Crossteel 1 kg

obyč činka

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Jednoruční nakládací činka inSPORTline 3-9 kg

Mám je teprve krátce a jsem s nimi spokojen. Plast na kotoučích dělá měkčí dojem. Dobře se drží a svůj účel splní dokonale. Jen nevím zda by snesl hrubější zacházení, jako je např. házení na zem a pod.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2015)

Za svou cenu kvalitní zpracovaní Kotouče drží a nepovolují se. Velice dobrá cena za obalený beton


Recenze Činkový set v kufru inSPORTline 50 kg

Jsem zcela spokojený. Určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.06.2020)

Kompaktní startup set na domácí cvičeni. Kvalitní kovové provedení. Výborně sedí do ruky a nekloužou.

Zajišťovací matice jsou spíše volnější a v průběhu cvičení je potřeba je občas dotáhnout.


Recenze Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 3 kg

líbí se mi barevnost - každá zátěž jinou barvou - dobře se mi při cvičení rozlišují, pro konkrétní cviky potřebuji, aby se činky nekoulely - splňují, takže také nic proti; a jinak - jsou to prostě činky :) - doporučuji; i cena je myslím dobrá

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2013)

potřebovala jsem vinylové a šestihran, aby se na zemi nekoulely - činky splňují, není co dodat :)


Recenze Nakládací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Vřele doporučuji. Pro domácí cvičení naprosto ideální. Obouruční nakládací tyč by klidně mohla být o trochu kratší (vzhledem k velikosti méhu bytu), nicméně toto je pouze můj osobní názor a náhled na produkt, takže jsem vlastně žádné mínus nenašel. Při nedostatečném utažení utahovacích matic dochází k protáčení závaží a mírnému povolení (odtočení) matic. Nejde-li Vám dostatečně utáhnout matice holou rukou, v rukavicích již dostatečnou aretaci zvládnete :). V době mé objednávky, nebylo zboží skladem a zrovna probíhala inventura, takže jsem kupoval "naslepo" bez možnosti zboží vidět a vyzkoušet.Trochu jsem se "bál" zpracování, protože toto byla nejlevnější nabídka, kterou jsem objevil, nicméně po vyzkoušení tohoto "zajíce v pytli" 100% spokojenost!!! Ještě jednou vřele doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.08.2011)

kvalitní ocelové tyče a utahováky protiskluzové zvrásnění v oblati úchopů plastový povrch závaží


Recenze Plastová činka s cementovou náplní inSPORTline 1 kg

Klasická jednoduchá činka pro ženský fitness, příjemná do ruky, nemám co vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.08.2013)

činka je příjemná do ruky na obou stranách činky je malé zploštění, takže se činka neodkutálí pryč


Recenze Činka molitanová inSPORTline 1 kg

obyč činka

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Nakládací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Jsem velice spokojen a můžu produkt vřele doporučit ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2010)

Kvalitní provedení Závity a šrouby dostatečně pevné a velké

Plastové kotouče po sobě při ukládání hodně kloužou, chtělo by to nějaký jiný materiál plastu. Ale je to jen detail


Recenze Plastová činka s cementovou náplní inSPORTline 1 kg

obyč činka

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Činka molitanová inSPORTline 1 kg

Klasická jednoduchá činka pro ženský fitness, příjemná do ruky, nemám co vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.08.2013)

činka je příjemná do ruky na obou stranách činky je malé zploštění, takže se činka neodkutálí pryč


Recenze Jednoruční nakládací činkový set inSPORTline DBS2181 2 x 3-10 kg

Za danou cenu je produkt víc než výborný, v kmenném obchode je možne koupit podobné činky za 3x vyšší cenu. Činky jsou sice z plastu a obsahují nejakou štrkovou, avšak při normálním používání v tom nevidím problém. Proto mají činky větší objem, než normální kovové činky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2012)

cena, stav produktu


Recenze Činka inSPORTline Vin-Bell 6kg

Super náčiní na posílení rukou, pro vynalézavé - dá se s ním cvičit i ve dvou. :-) Můžete ho klidně postavit v obýváku na zem a bude vypadat dobře. Asi mu brzy pořídím těžšího kámoše. :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2015)

Příjemný úchyt, netlačí do rukou. Hezký design.

Nic.


Recenze Plastová činka s cementovou náplní inSPORTline 0,5 kg

Činky jsem si koupila na domácí cvičení u kterého nepředpokládám, že bude na věky, tudíž jsou činky za 20,- naprosto dostačující. Dobře se drží a zatím i po 2 týdnech denního požívání bez chyby.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2014)

Za 20,- na mé domácí "mučeníčko" naprosto dostačující

nic


Recenze Činka inSPORTline Vin-Bell 2kg

Produkt bych určitě doporučila, má široké využití a kvalita zpracování je výborná. Již zmíněná prožura mi velmi pomohla najít vhodné cviky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2012)

Přiložená brožura s velkým množstvím cviků nejen na ruce Moderní design Kvalitní zpracování "Nožičky" na odkládání - nekutálí se jako klasické činky, ale drží na místě


Recenze Činka nakládací inSPORTline 5-10 kg

Naprosto plní svůj účel,a věřím,že při běžném užívání,bude životnost prakticky neomezena,takže se vyplatí pro toho,kdo tento produkt potřebuje investovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.09.2012)

Průměr tyče 30mm,lepší než tenčí a bežný průměr 25mm,aspoň pro mě určitě.Nekompromisní kvalita,závitové uchycení závaží.

Nic


Recenze Činka inSPORTline Vin-Bell 8kg

naprosto plní účel a díky přehlednému návodu jsem se naučila cviky, které jsem s tímto kettleballem neznala.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.08.2014)

naprosto plní účel a díky přehlednému návodu jsem se naučila cviky, které jsem s tímto kettleballem neznala.


Recenze Neoprenová jednoruční činka inSPORTline Jogging 1 kg

Činky mám pro menší soukromé fitko, jsou ideální svým ergonomickým tvarem nejen pro ženy ale s větší záteží i pro muže. Mohu jen doporučit, cvičí se s nimi výborně. Chválíme, více takových vychytaných produktů :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2012)

Skladná, omyvatelná (desinfekce), příjemná na dotyk, ergonomický tvar.

Možná bych změnila barevnost činek, pestřejší...místo zelené a modré bych volila moderní fialkovou nebo klidně i růžovou, fresh zelenkavou :-) Ale to je zanedbatelné Proti.


Recenze Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 1,5 kg

Váhově vyhovující cvičební nářadí pro ženu. Praktický omyvatelný povrch. Rovné plošky umožňují položit činky kdekoliv, neodkutálí se. Komu stačí cvičební nářadí o této váze,doporučuji. Asi bych příště nenakupovala on-line,firmu jsem neznala a měla jsem jisté obavy,zda zboží opravdu dostanu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2012)

Výhodná cena. Bezproblémový výběr. Praktické omyvatelné provedení,moje oblíbená barva,zarovnaná ploška zabraňující odkutálení se činky


Recenze Profi pogumovaná jednoruční činka inSPORTline 5 kg

nejsem profík, ale pro moje cvičení ideální , měla jsem možnost je vyzkoušet ve fitku a proto jsem už nehledala jiný produkt , doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2014)

dobře se drží a při pokládání na dlažbu guma zabrání hluku

nevím


Recenze Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 10 kg

Naprosto plní svůj účel,a věřím,že při běžném užívání,bude životnost prakticky neomezena,takže se vyplatí pro toho,kdo tento produkt potřebuje investovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.09.2012)

Průměr tyče 30mm,lepší než tenčí a bežný průměr 25mm,aspoň pro mě určitě.Nekompromisní kvalita,závitové uchycení závaží.

Nic


Recenze Činka inSPORTline Vin-Bell 16kg

S kettlebelem se cvičí dobře, ale je na to potřeba trocha prostoru, kor při některých švihových cvicích. Ale výhodou je relativní skladnost. 16 kilo není málo, zároveň už aspoň trochu trénovaná slečna by s cvičením s ním neměla mít nepřekonatelný problém, takže vhodný je skoro pro každého. Stejný, nebo minimálně velmi podobný typ kettlebelů máme i v posilovně, už tam budou tak rok, a životnost je evidentně při trochu normálním používáním dobrá, nejsou vidět žádné známky poškození, ačkoliv už prošly rukama hodně lidí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.12.2013)

jde s tím vcelku dobře odcvičit celé tělo ideální na finishery po silovém tréninku


Recenze Jednoruční nakládací činkový set inSPORTline DBS2181 2 x 3-10 kg

Celkem kvalitní činky ideální na domácí cvičení. Nevýhodou jsou určitě použité plastové šrouby, které se asi častějším použitím vyběhají a nebudou bezpečně držet - pokud ale často neměníte závaží, neměl by s nimi být problém. Případná výměna za kovové bude stát pár korun. Narozdíl od kovových "necinkají", takže nebudete cvičením rušit svoje spolubydlící. Také se obávám, že asi nesnesou nějaké hrubší zacházení (pád z výšky, bouchání o sebe) kvůli plastovým kotoučům svařeným veprostřed. Při nějaké větší ráně by mohl plast prasknout a cementová náplň se vysypat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2011)

levné na domácí cvičení ideální bez údržby měká plastová rukojeť

Levný plast (asi nízká životnost Plastové šrouby k zajištění kotoučů Kotouče zapatlané od něčeho mastného od výroby (ale rychle se otře)


Recenze Šestihranná činka inSPORTline Hexsteel 14 kg

spokojen... velmi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

vše

pach gumy


Recenze Chromová činka inSPORTline Crossteel 14 kg

spokojen... velmi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

vše

pach gumy


Recenze Jednoruční nakládací činkový set inSPORTline DBS2181 2 x 3-10 kg

Výrobek splnil očekávání s ohledem na poměr užitku k ceně. Plastový povrch je šetrný k výbavě domácnosti. Popis sice uvádí váhu 3-10 kg, reálně se však dá nastavit váha jen 3-5,5-8-10,5. Pro plynulejší růst váhy jsem si proto dokoupil 0,5kg kotouče a dosáhl váh 1,5-3-4-5,5-6,5-8-9-10,5-11,5. Kotouče se dají použít i jako samostatné závaží

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.11.2014)

poměr užitek/cena, plastový povrch ideální do domácnosti,


Recenze Chromová činka inSPORTline Crossteel 3 kg

je výborná na tvarování bicepsů a všeho možného. Já jsem si ji vybral proto, že jsem chtěl zkusit něco jiného, a tak jsem si vybral tuto. Je velice příjemná do ruky, a tak mě to s ní baví víc a víc ode dne ke dni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2012)

Dobrý Úchop a je lepší než tamty ty nandavací, neboť se vám netřese.

někdy to bolí, když si dáte do druhé ruky, jinak je skvělá.


Recenze Neoprenová jednoruční činka inSPORTline Jogging 2 kg

- líbí se mi materiál - mohu doporučit (plní svou funkci) - jediné co, možná jsem si měla koupit lehčí (1,5 kg), ale snad se vypracuji i na tyto 2kg činky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- pohodlně se drží - neodře podlahu apod. - kompaktní tvar

- nic (mám je krátce)


Recenze Nakládací činkový set inSPORTline BS08 3-50 kg

Tento produkt jsem si vybral, protože již delší dobu posilují vlastní vahou a činky jsem tak nějak vždy postrádal a petkama s pískem/vodou, už mě nebavilo nahrazovat. Takže jsem skrz báječnou cenu (2 jednoručky a obouručka) koupil, jelikož co sjem se díval zde v e-shopu i na jiných e-shopech stojí jedna jednoručka pomalu polovinu co tento set.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

vynikající cena všechny druhy závaží od úplných začátku až k pokročilejší váze...:)

Nic


Recenze Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 1,5 kg

za mě perfektní činky, dobře se drží, váha činek je pro mě také akorát. Pro běžné domácí posilování a pilates jsou úžasné. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2014)

perfektně drží v rukou, nekloužou pro ženy ideální

nic nemám


Činky  >  Recenze

Novinky

Všechny novinky